CzechEnglish

denní menu

STŘEDA 20.9.2017
POLÉVKA Frankfurtská s klobásou (A 1,9)
MENU 1 Těstoviny se zeleninovým ragů, sypané sýrem Gran Moravia  (A 1,3,7) 98 Kč
MENU 2 Pečená kuřecí křidélka, zeleninový salát, bylinkové toasty (A 1,3,7) 105 Kč
MENU 3 Medailonky z vepřové panenky, houbová omáčka, pečené brambory (A 1,7) 108 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ČTVRTEK 21.9.2017
POLÉVKA Zeleninový boršč (A 1,9)
MENU 1 Pečený lilek a cuketa s bazalkovým pestem, zeleninový cous cous (A 1,3,8) 98 Kč
MENU 2 Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík (A 1,3,7) 105 Kč
MENU 3 Vepřové nudličky s drůbežími játry v bramboráku (A 1,3,7) 105 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

PÁTEK 22.9.2017
POLÉVKA Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou (A 1,3,7,9)
MENU 1 Zapečené brambory s grilovanou zeleninou a sýrem (A 7) 98 Kč
MENU 2 Těstoviny s rajčatovou salsou, olivami, kuřecím masem a sýrem Gran Moravia (A 1,3,7) 105 Kč
MENU 3 Smažený vepřový řízek, mačkané brambory s máslem, okurkový salát (A 1,3,7) 108 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

                                     

                                        

 

PONDĚLÍ 25.9.2017
POLÉVKA Fazolová s klobáskou (A 1,9)
MENU 1 Plněné papriky mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík (A 1,3,7,9) 98 Kč
MENU 2 Smažený HERMELÍN, domácí hranolky, tatarská omáčka (A 1,3,7,10) 105 Kč
MENU 3 Steak z vepřové kotletky s omáčkou ze sýra s modrou plísní, opečené brambory (A 1,3,7,9) 108 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ÚTERÝ 26.9.2017
POLÉVKA Dršťková z hlívy ústřičné (A 1,7,9)
MENU 1 Francouzské brambory, sterilovaný okurek (A 1,3,7,10) 98 Kč
MENU 2 Kuřecí nudličky na medu a zázvoru, dušená rýže (A 1,9) 105 Kč
MENU 3 Grilovaný filet z lososa, vařený brambor (A 4,7) 108 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

STŘEDA 27.9.2017
POLÉVKA Bramborová na kyselo (A 1,9)
MENU 1 Květákový mozeček, vařený brambor, okurkový salát (A 3,7) 98 Kč
MENU 2 Kuřecí medailonky s houbovou omáčkou, petrželkové brambory (1,7) 105 Kč
MENU 3 Hovězí špikovaná pečeně s tradiční svíčkovou omáčkou, brusinky, šlehačka, houskový knedlík ( A 1,3,7,9) 105 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ČTVRTEK 28.9.2017
 STÁTNÍ SVÁTEK – OTEVŘENO
 Dovolujeme si Vás pozvat  na naše SVATOVÁCLAVSKÉ MENU.
Předkrm: Tvarůžkový tatarák, topinka (A 1,7)  50 Kč
Hlavní jídlo: Meč svatého Václava (kuřecí prsíčka, klobása, anglická slanina, cibule, paprika) se šťouchanými brambůrky, bylinkový dip (A 3,7)  195 Kč
 Hlavní jídlo: Hovězí roláda plněná listovým špenátem a karotkou, opékané zámecké brambůrky s cibulkou (A 1,7)  195 Kč
 Dezert: Svatováclavské vdolečky s povidly a vanilkovým tvarohem (A 1,3,7)  55 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

PÁTEK 29.9.2017
POLÉVKA Hrachová s uzeným masem (A 1,3,9)
MENU 1 Čočka na kyselo, sázená vejce, chléb, sterilovaný okurek (A 1,3,9,10) 98 Kč
MENU 2 Pštrosí vejce (mleté maso, vařené vejce), bramborová kaše, okurkový salát (A 1,3,7,9) 105 Kč
MENU 3 Smažená aljašská treska, bramborová kaše, broskový kompot (A 1,3,4,7) 108 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

                                     

                                        

 

 

 

 

 

A už jste navštívili ...