CzechEnglish

Denní menu

 

VALENTÝNSKÉ MENU 14.2.2019
 PŘÍPITEK  Prosecco Scavi Ray Frizante 0,1 l  (A 12)
PŘEDKRM  Hovězí rostbeef, pikantní dip, opečený toast (A 1,3,7,12)   nebo
 Grilovaná Feta se sušenými rajčátky, bylinkové toasty (A 1,3,7,12)
HLAVNÍ JÍDLO Hovězí Rump steak, pepřová omáčka, pečené brambory (A 1,7,9,12)   nebo
Filet z candáta, citronová omáčka, šťouchané brambory (A 1,3,4,7,12)
DEZERT  Jahodový cheesecake (A 1,3,7)
 CENA MENU PRO 1 osobu 550 Kč   Rezervace na telefonu 585207517

 

 

PONDĚLÍ 11.2.2019
POLÉVKA  Fazolová s klobásou (A 1,7,9)
MENU 1  Dušený špenát, sázené vejce, vařený brambor (A 1,3,7)  105 Kč
MENU 2  Vepřové na rajčatech a paprikách, jasmínová rýže (A 1,7,9)  108 Kč
MENU 3  Kuřecí medailonky zapečené anglickou slaninou a nivou, vařený brambor (A 1,7,9)  115 Kč
 Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ÚTERÝ 12.2.2019
POLÉVKA Kulajda s vejcem, bramborem a houbami (A 1,3,7,9)
MENU 1 Květákové růžičky zapečené s klobásou a sýrem, šťouchaný brambor (A 1,3,7)  108 Kč
MENU 2  Smažený kuřecí řízek plněný šunkou, hráškem a vejcem, bramborová kaše (A 1,3,7)  120 Kč
MENU 3 Těstoviny s grilovanými kousky tresky, listovým špenátem, smetanou a sýrem (A 1,3,4,7)  120 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

STŘEDA 13.2..2019
POLÉVKA  Pórková s vejci (A 1,3,7,9)
MENU 1  Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka (A 1,3,7,10)  105 Kč
MENU 2  Zvěřinový guláš, houskový knedlík (A 1,3,7,9)  120 Kč
MENU 3  Kuřecí KUNG PAO, jasmínová rýže (A 1,5,6,7)  115 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ČTVRTEK 14.2.2019
POLÉVKA  Čočková s klobásou (A 1,3,7,9)
MENU 1  Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem (A 1,3,7) 105 Kč
MENU 2  Uzené koleno, smetanová křenová omáčka, houskový knedlík (A 1,3,7,9)  108 Kč
MENU 3  Španělský ptáček, jasmínová rýže (A 1,3,7,9,10)  120 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

PÁTEK 15.2.2019
POLÉVKA  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A 1,3,7,9)
MENU 1  Zeleninové rizoto s houbami, sypané sýrem (A 7,9)  105 Kč
MENU 2  Boloňské lasagne se sýrem (A 1,3,7,9,12)  108 Kč
MENU 3  Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka (A 1,3,7,10)  120 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

 

PONDĚLÍ 18.2.2019
POLÉVKA  Zeleninová (A 1,7,9)
MENU 1  Čočka na kyselo, sázené vejce, chléb, sterilovaný okurek (A 1,3,7)  105 Kč
MENU 2  Segedínský guláš, houskový knedlík (A 1,3,7)  108 Kč
MENU 3  Kuřecí medailonky s kukuřicí na másle, pečený brambor (A 1,7,9)  115 Kč
 Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ÚTERÝ 19.2.2019
POLÉVKA  Uzená s masem, zeleninou a kroupami (A 1,9)
MENU 1  Pečené papriky plněné balkánským sýrem, vařený brambor, bylinkový dip (A 1,3,7)  105 Kč
MENU 2  Zvěřinová sekaná, bramborová kaše, sterilovaný okurek (A 1,3,7,9,10)  108 Kč
MENU 3  Plněná tortilla kuřecím masem a zeleninou, smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka (A 1,3,7,10)  120 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

STŘEDA 20.2..2019
POLÉVKA  Kapustová s klobásou (A 1,7,9)
MENU 1  Francouzské brambory, salát coleslaw (A 3,7)  105 Kč
MENU 2  Vepřová plec na paprice, houskový knedlík (A 1,3,7,9)  115 Kč
MENU 3  Smažená kuřecí křidélka, vařený brambor, pikantní dip (A 1,3,7)  110 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

ČTVRTEK 21.2.2019
POLÉVKA  Cibulačka s krutonky (A 1,3,7,9)
MENU 1  Bramborový guláš s klobásou, chléb (A 1,7,9) 105 Kč
MENU 2  Uzená krkovička, dušený špenát, bramborový knedlík (A 1,3,7)  108 Kč
MENU 3 Kuřecí steak na houbovém krupotu (A 1,7,9)  115 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

PÁTEK 22.2.2019
POLÉVKA  Hovězí vývar s tarhoňou a zeleninou (A 1,3,9)
MENU 1  Plněné žampiony šunkou, vejci a nivou, vařený brambor, tatarská omáčka (A 3,7,10)  105 Kč
MENU 2  Špagety s olivami, rajčaty a kuřecím masem, sypané sýrem (A 1,3,7,9)  115 Kč
MENU 3  Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže (A 1,7,9,12)  120 Kč
Seznam potravinových alergenů na vyžádání u obsluhy.

 

A už jste navštívili ...